Wat zijn nootropics?

Beter kunnen focussen, sneller denken, wie wil dat nu niet? Nootropics worden steeds populairder in Nederland om je cognitie te verbeteren. In San Francisco en in Silicon Valley is het al een hele topic, veel mensen gebruiken het daar om hun ultieme potentie te bereiken. Maar wat zijn nootropics nu precies en wat kan ik ervan verwachten?

 

Wat zijn nootropics?

De term nootropics is niet nieuw, het bestaat al sinds 1972 in de verwijzing naar de Griekse woorden ‘nous’ wat geest betekend en ‘trepein’ wat buigen betekent. Nootropics worden ook wel smart drugs, cognitieve versterkers of intelligentie boosters genoemd. De supplementen kunnen je helpen om meer uit je brein te halen. Wij focussen ons op het verbeteren van je geheugen, meer focus te krijgen en meer energie op een gezonde manier met het XT-01 supplement.

De meeste Nederlanders nemen al een voor van nootropics, zoals vitaminen of sport supplementen, maar nog geen supplementen die je hersenen kunnen verbeteren. Dat is natuurlijk een gemiste kans, je hersenen zijn natuurlijk even of nog belangrijker dan je lichaam.

Zijn er bijwerkingen?

XT-01 en de meeste nootropics hebben ook geen tot weinig bijwerkingen, daardoor is het veilig om te gebruiken. XT-01 stimuleert de aanmaak van neurotransmitters en het helpt de communicatie tussen de linker en rechter hersenschors te verbeteren. Hierdoor zal je merken dat je op korte termijn meer gefocust bent op je werk en op de langere termijn een beter geheugen ontwikkeld wat je natuurlijk helpt bij de studie of op het werk. Het heeft dus alleen maar voordelen om nootropics te proberen, het kan namelijk een positieve invloed hebben op je cognitie, daarnaast kan je het op dit moment gratis proberen of het iets voor je is.

Nootropics worden meestal in capsules, in pilvorm of als poeder vorm aangeboden.  Sommige zijn opgebouwd uit chemische supplementen en anderen – XT-01 – zijn gemaakt van natuurlijk stoffen. Natuurlijke nootropics zoals XT-01 zijn verkregen vanuit plant bestanddelen waarvan is bewezen dat deze het cognitieve vermogen en de gezondheid verbeteren.

 

Betaalmogelijkheden

Accreditatie