Een dag met WiseLab XT-01

Het is lastig om te beschrijven wat WiseLab XT-01 allemaal voor je kan doen zonder in algemeenheden te vervallen zoals concentratie en geheugen. De volgende review kwam via ons email binnen en die willen we graag met je delen. Door middel van metaforen en dagelijks gebruik wordt het duidelijk welke effecten XT-01 voor je kan hebben. Als je het zelf neemt dan herken je vast wel een aantal aspecten hieraan.

Remco:
Twee capsules verspreid over een dag, één in de ochtend en de andere begin middag.

De eerste capsule heb ik zelf in de ochtend genomen, in het begin voelde ik daar weinig van. Maar het effect diende zich al snel naar ongeveer een half uurtje aan. Een stukje helderheid in mijn hersenen kwam naar voren, geen ‘brainfog’ meer. Alles voelt helder en praktisch aan. Ik merk dat ik direct goed aan mijn dag kan beginnen zonder dat ik last heb van ochtendmoeheid.

In de middag rond 13:00 heb ik uiteindelijk de tweede capsule genomen nadat het effect van de eerste capsule was wegebt. Ik merk dat mijn concentratie niveau sterk verbeterd is. Ik zoef namelijk zo door de supermarkt zonder dat ik ergens actief bij hoeft na te denken. Mails, schrijven en lezen gaan me ook erg gemakkelijk af. Het lijkt wel alsof de handelingen me compleet opzuigen, geen afleiding meer. het brengt me echt in een werk flow.

Later dat ik de dag weer thuis ben heb ik onder andere mijn kamer opgeruimd, het klaarleggen van me spullen van morgen, de woning strak trekken, het ging allemaal zonder enige moeite, geen aarzelingen of andere overdenkingen. Ik pak gewoon door.

Als je een nacht niet lekker slaapt of last heb van een middagdip. Met WiseLab XT-01 smelt de moeheid weg nadat je het hebt ingenomen. Goed nieuws dus voor studenten, ondernemers, zakenlui of andere mensen die onder stress werken. Het is helemaal afgelopen met de middagdip, maar je energie stroomt de hele dag door!

Naast het effectievere en langer geconcentreerd handelen is het ook veel gemakkelijker om in slaap te vallen of om te relaxen. Het helpt je namelijk een handje met de dingen die jij wil doen.

Betaalmogelijkheden

Accreditatie